Reply
Newbie
Posts: 8
Registered: ‎01-10-2009

clip dont have root directory

hi i have the old sansa clip 2g with radio  I have  lashed something up after format because it was acting stupid It now on charge through laptop shows connected but when i  explore on the laptop it doesnt show anything  other than chinese writing and no root directory IW hen i plug it into 13 amp usb adapter through mains i get all settings /music/ record radio and system info which is VO1.01.18F yet when i unplug all goes blank and it wont switch on  Is there anything i can do to restore it back to factory setttings

                       regards

ps i have held the power switch up for an age

Highlighted
SanDisk Fanatic
Posts: 345
Registered: ‎07-19-2009

Re: clip dont have root directory

Could be a battery connection has come unstuck. You would need to unpry the back of the case.

SanDisk User
Posts: 73
Registered: ‎09-05-2013

Re: clip dont have root directory

Quick question, if we need to open this up, do we have an online tutorial for the step by step process?
SanDisk Guru
Posts: 8,152
Registered: ‎12-11-2007

Re: clip dont have root directory

People have posted their best methods here and at the anythingbutipod.com Clip forum.  Try a search for them (perhaps using the word pry, as people explain their recommendations for prying the shell casing apart).

SanDisk Guru
Posts: 8,152
Registered: ‎12-11-2007

Re: clip dont have root directory

Yep, people have posted here and, especially good, at the anythingbutipod.com Clip forum--try a serch on the term "pry," people explaining how to pry the shell apart.