Reply
Highlighted
Newbie
Posts: 2
Registered: ‎04-28-2008

Sansa Clip not recognized anymore

Hi everybody.

 

I have a serious problem with my Sansa Clip 2GB.

When I bought it everything worked perfectly for about a month or so. But then, suddenly, the player wasn't recognized anymore by Windows XP.  I reinstalled Windows (for other reasons), updated to WMP 11, but nothing worked.

 

I also reformatted the player, then set it to hold mode, pushed the middle button and plugged it in- nothing happens.  No "windows-device-plugged-in" sound, no message, nothing. The only thing that happens is that the Clip starts charging its battery.

 

So, what else do you think I can do (apart from sending it back?)

 

 

Waiting for your advice,

 

Mike 

 

 

Highlighted
Newbie
Posts: 1
Registered: ‎04-28-2008

Re: Sansa Clip not recognized anymore

Hi!

 

I have exactly the same problem! Because I sync my Sansa Clip with my laptop, I thought it was only a problem of my laptop. I reinstalled Windows XP, too. But it doesn’t matter. Then I tried to sync my clip with my normal pc, but nothing happened either.

Is this a general problem of the clip?

 

Hope you can help me...

 

Jens 

Highlighted
Newbie
Posts: 2
Registered: ‎04-28-2008

Re: Sansa Clip not recognized anymore

Tempest,

 

 

Thanks for that helpful bit of advice.

 

Believe it or not, that got my Clip working again.[/sarcasm]

 

 

Mike 

Highlighted
Newbie
Posts: 9
Registered: ‎04-28-2008

Re: Sansa Clip not recognized anymore

just let the battery die (make sure it will not turn on at all) and then plug it in and it should work Smiley Very Happy
hope i helped BOB2747