Removal of slotRadio software?

Good day,

I tried to search for my answer, but didn’t find what I was after.  Can someone instruct me how to get the slotRadio software off my device?  I’ll never use that ■■■■, and it bothers me to have to trip over it every time around the jog-wheel.

Thanks in advance.

The only way is to revert back to a previous firmware version.

And then you’d miss out on the bug fixes and/or new stuff added in the last update. I’d just scroll past it like all the other menu icons you may or may not use, like Recordings, Photos, Videos. etc. if I were you.

Yeah, I was afraid you’d say that. :frowning:

The REST OF WORLD fix no longer works???

Read the last post by JK98.  It worked the last time I tried it.

You begin by resetting factory settings.

You’re removing the icon, not the software.

It has other effects, such as showing FM stations with 2 decimal places.

ggin1

Message Edited by ggin1 on 02-12-2010 11:22 PM

@ggin1 wrote:

http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=50053

 

 

Read the last post by JK98.  It worked the last time I tried it.

You begin by resetting factory settings.

You’re removing the icon, not the software.

It has other effects, such as showing FM stations with 2 decimal places.

 

 

ggin1

Message Edited by ggin1 on 02-12-2010 11:22 PM

You can set the FM region (under Settings>Radio Options) to USA after setting the System region to “Rest of the world”. Voila, proper tuning and no slotradio icon.

gwk1967 wrote:


@ggin1 wrote:

http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=50053

 

 

Read the last post by JK98.  It worked the last time I tried it.

You begin by resetting factory settings.

You’re removing the icon, not the software.

It has other effects, such as showing FM stations with 2 decimal places.

 

 

ggin1

Message Edited by ggin1 on 02-12-2010 11:22 PM


 

You can set the FM region (under Settings>Radio Options) to USA after setting the System region to “Rest of the world”. Voila, proper tuning and no slotradio icon.

Thanks, forgot about that workaround. :stuck_out_tongue:

not on mine