Downloading to my e250

I have been having trouble getting the Windows media player to download music onto my e250…there’s nothing on the player.  I can download onto a micro SD card and listen.  I have downloaded to the player in the past so I don’t understand what the problem is.  HELP!!!

too2soft

The player probably needs to be in MTP mode for WMP to sync to it. I believe the SD cards require MSC mode.

Excuse my ignorance…what is MYP mode and how do I do that?

Not sure about MYP mode :stuck_out_tongue: ,

 but MTP vs. MSC is explained in the FAQ, What is MTP and MSC mode, and how do I change it?

Go into Settings > USB mode to change it. Don’t use the Auto-Defect setting.

Not sure about MYP mode :stuck_out_tongue:,

but MTP vs. MSC is explained in the FAQ, What is MTP and MSC mode, and how do I change it?

Go into Settings > USB mode to change it. Don’t use the Auto-Defect setting.

Not sure about MYP mode :stuck_out_tongue: . . .

 but MTP vs. MSC is explained in the FAQ, What is MTP and MSC mode, and how do I change it?

Go into Settings > USB mode to change it. Don’t use the Auto-Defect setting.

@tapeworm wrote:

 Don’t use the Auto-Defect setting.

The WHO?  :smileyvery-happy:

@autobahnsho wrote:


@tapeworm wrote:

 Don’t use the Auto-Defect setting.


The WHO?  :smileyvery-happy:

This is the WHO:

But I forgot . . . the v1 models don’t have this setting in their USB modes; only MTP & MSC.

The v2’s have a 3rd option, Auto-Detect which as my nick-name implies creates more problems than it solves. :wink: